Coachweekend over adoptie

Bij Tara Adoptiecoaching in Leuven organiseer ik een intensief coachweekend over adoptie op jouw maat. Elke adoptie vertelt namelijk een uniek verhaal. Het adoptieweekend ‘Nature versus Nurture’ combineert dynamische sessies met openhartige gesprekken over alles wat komt kijken bij een adoptietraject: van kinderwens en traumaverwerking, tot zoek- en rootstocht van de geadopteerde.

Waarom kiezen voor een coachweekend over adoptie?

Laat jouw agenda het niet toe regelmatig een sessie in te plannen voor adoptieadvies of hou je er eerder van om te bezinnen in een andere omgeving? Samen trekken we naar een rustgevend verblijf in het hartje van de Waalse Ardennen voor een coachweekend over adoptie. Zonder prikkels en afleiding kan jij je verhaal doen. Je krijgt als (kandidaat)-adoptieouder(s) de ruimte en de tijd om je onzekerheden te bespreken, je ziel bloot te leggen en je rol als ouder(s) te verkennen en versterken.

Onverdeelde aandacht

Als je bij mij als adoptie-expert aanklopt, geniet je altijd van mijn onverdeelde aandacht. Tijdens het coachweekend over adoptie zijn er dan ook geen andere koppels of single(s) aanwezig. Jij verdient mijn exclusieve aandacht. Met mooie herinneringen, een frisse blik op de adoptieprocedure en het verwerkingsproces keer na twee dagen huiswaarts met een rugzak vol praktische tips.


Het coachweekend geeft je al heel wat informatie en advies over adoptie. Zijn er echter nog vragen die onbeantwoord zijn gebleven? Dan vind je het antwoord misschien wel op mijn blog. Blijf zeker niet met je vragen zitten en contacteer mij vandaag nog telefonisch op het nummer 04 77 29 68 84 of door een e-mail te sturen naar info@adoptiecoach.be.

"Verder willen N en ik u ook bedanken voor dit weekend. We voelen ons allebei echt goed dat we dit gedaan hebben met u. Het was zeer verrijkend, zowel op emotioneel vlak als op vlak van de theoretische info. Ik kan het andere kandidaat-adoptanten alleen maar aanraden. Wat de toekomst ook brengt, we hebben het gevoel dat dit ons steviger heeft gemaakt als persoon en als kandidaat-adoptant."

Kandidaat-adoptiekoppel N & E na het weekend (met respect voor de privacy van het koppel zijn de initialen gebruikt)

 

Coachweekend over adoptie

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x