Ervaring met adoptie  •  Hulp bij rootstocht
  • Coaching bij adoptietraject
  • Onverdeelde aandacht


Elke ervaring met adoptie is uniek. Toch merk je vaak dat je je kan herkennen in de verhalen van anderen. Zowel als (kandidaat) adoptieouders als geadopteerden als biologische ouders kan het helpen om te praten met iemand die een gelijkend traject heeft gevolgd. Bij Tara Adoptiecoaching in Leuven luister ik niet alleen naar jouw verhaal, maar deel ik ook graag hoe mijn eigen tocht eruitzag.


Wilt u meer weten over onze adoptieproces?

 
Je ervaring delen met anderen over jouw adoptie

Als adoptiecoach die zelf geadopteerd werd, heb ik de nodige ervaring met adoptie, die ik graag deel. Zo hoop ik jou het adoptieadvies te bieden waar je niet eens van wist dat je het zocht. Een adoptie-expert is echter niet voor iedereen de oplossing. Soms is het nodig om met lotgenoten een diepgaand gesprek te hebben en ervaringen met elkaar te delen. Dit kan zorgen voor een bepaald begrip tussen beiden en kan je een soort soelaas bieden als het even moeilijk gaat. Ik stel jou daarom graag met andere adoptieouders of geadopteerden in contact. Meld je aan voor een lezing over adoptie voor een eerste stap in de goede richting.

Kom in contact met lotgenoten

Of je nu op zoek bent naar meer informatie over een adoptie of zelf als (toekomstige) adoptieouder even niet meer weet waar te beginnen, als publieke spreker over het onderwerp bied je een luisterend oor, deskundig advies of geef je de kans om met lotgenoten te praten. Begin je liever kleiner? Lees dan alvast mijn blog en vind enkele antwoorden op veelgestelde vragen. Ik ben steeds beschikbaar voor verdere vragen op het nummer 04 77 29 68 84 of via het contactformulier.


Wilt u meer weten over ons?

 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x