Ieder adoptieverhaal is uniek, net als iedere adoptiecoaching

Hoe een kind adopteren? Opvoedkundige vragen? Ben je geadopteerd?

Adoptiecoaching op jouw ritme

Ik ben Tara Mergeay, geadopteerd uit Indië, trotse Belg, sociaal assistente en life coach. Voel je je onzeker tijdens de lange adoptieprocedure? Is hulp bij opvoeden af en toe welkom? Ben je als geadopteerde nieuwsgierig naar je herkomstland? Ik heb mijn eigen roots met vallen en opstaan ontdekt, geweerd en uiteindelijk omarmd. Vandaag deel ik als adoptie-ervaringsdeskundige met plezier en respect tips, tricks en tools met kandidaat-adoptieouders, adoptieouders en geadopteerden.

In een gemoedelijke en discrete sfeer reik ik adoptiecoaching op je eigen ritme aan. Geen standaardvragen of -trajecten maar hyperpersoonlijke coaching individueel, in koppelverband of met je kind(eren) erbij. Begeleiding die je ontzorgt, ongeacht waar je je in het adoptieverhaal bevindt.

Naast sessies in mijn praktijk te Leuven - of bij jou thuis - organiseer ik ook allround coachweekends voor kandidaat-adoptieouders en adoptieouders. Én kan je mij als gastspreker uitnodigen op je school of organisatie voor een verhelderend adoptieleermoment. 

Hoe een kind adopteren? Opvoedkundige vragen bij adoptie? Ben je geadopteerd en op zoek naar je roots? Ik ondersteun, luister en begeleid ieder facet van adoptie in Vlaanderen.

Werkwijze

group

Rustig kennismaken

Tijdens een verkennend gesprek laat ik je rustig toelichten waarom je me contacteerde.

trending_up

Vertrouwelijk opstarten

Een klik tijdens onze intake? Fijn! Dan plannen we onze eerste coaching sessie in.

forum

Coaching op maat

Aan jou de keuze hoe vaak ik je ontvang: 3 keer afspreken, maandelijks meeten of samen je rootsreis plannen.

credit_card

Tarieven

€ 15 voor een kennismakingsgesprek - 110 € voor een sessie van 120 minuten .

{{ quote_text }}

star
star

{{ name }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x