Nieuwe editie 'speeddating binnen de adoptiedriehoek'

Kandidaat-adoptieouders en adoptieouders horen heel veel vaak de tip: breid je netwerk uit met andere families die ook geadopteerd hebben. Zij kunnen je helpen met praktische tips en begrijpen je situatie sneller, want adoptieouderschap is niet hetzelfde als gewoon ouderschap.  

Geadopteerde hebben nood aan erkenning en herkenning van hun gevoelens, gedachten,... Het gevoel van ‘ik sta er alleen voor’ kan soms dominant worden en de nood voor lotsgenoten te ontmoeten wordt intenser.

Maar hoe vind je dan die ‘lotsgenoten’?  Zoek niet verder.  Adoptiecoach Tara organiseert ‘speeddating binnen de adoptiedriehoek.’  Dit interactieve informele event  is een must  als je je eigen veerkracht wilt versterken en je netwerk wilt uitbreiden naar een hoger niveau voor jezelf en je familie!

Een adoptieproces is intens en voor het leven daarom heb je soms eens een buitenstaander nodig die dit begrijpt: iemand die weet hoe dit is en hoe dit voelt. Uit onderzoek blijkt dat communicatie onder lotsgenoten een veel grotere kans creeëren om een situatie beter te plaatsen, te verwerken. Alleen heel vaak is het zo dat we amper ‘lotsgenoten’ kennen. Laat staan bevriend worden. Redenen zijn duidelijk: mensen hebben minder tijd, stellen vaak andere prioriteiten en hebben ook nog andere zorgen aan hun hoofd.Oplossing: Schrijf je in voor dit speeddatingevent en leer op korte tijd veel mensen kennen! Bij ‘Speeddating binnen de adoptiedriehoek ben je zeker van een gezellige avondje uit, want dit is wat je mag verwachten.  Ik zorg voor een sfeervol kader en jij bent vooral jezelf. Meer is er niet nodig! Klaar voor een unieke ervaring?

 

Schema 
14:00 welkom
14:15 uitleg regels van het event door adoptiecoachTara
14:30 10 rondes van 15 minuten
17:00 einde event – gezellig napraten

Plaats
VERSNAMUR Naamsesteenweg 64, 3052 Blanden - Leuven

Prijzen
15 euro per persoon – betaling payconic ter plaatse

Plaatsen
Er zijn 40 plaatsen voorzien.


Nieuwe editie 'speeddating binnen de adoptiedriehoek'
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
Nieuwe editie 'speeddating binnen de adoptiedriehoek'

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x