Adoptieweekend - 'Nature versus Nurture'

Intensief coachweekend op maat

Elke adoptie vertelt een uniek verhaal. Het adoptieweekend ‘Nature versus Nurture’ combineert dynamische sessies met openhartige gesprekken over alles wat komt kijken op een adoptietraject.
Van kinderwens, over traumaverwerking, tot zoek- en rootstocht van de geadopteerde.
Misschien laat je agenda het niet toe regelmatig een sessie in te plannen of hou je ervan te bezinnen in een andere omgeving? We trekken dan samen naar een rustgevend verblijf in het hartje van de Waalse Ardennen. Zonder prikkels en afleiding. Je krijgt er als (kandidaat) - adoptieouder(s) de ruimte en tijd om je onzekerheden te bespreken, je ziel bloot te leggen en je rol als ouder(s) te verkennen en versterken.
Voor alle duidelijkheid er zullen geen andere koppels of single(s) aanwezig zijn. Je krijgt mijn exclusieve aandacht. Met mooie herinneringen, een frisse blik op de adoptie en een rugzak vol praktische tips keer je na twee dagen huiswaarts.

Kandidaat-adoptiekoppel N & E na het weekend (*):  "Verder willen N en ik u ook bedanken voor dit weekend. We voelen ons allebei echt goed dat we dit gedaan hebben met u. Het was zeer verrijkend, zowel op emotioneel vlak als op vlak van de theoretische info. Ik kan het andere kandidaat-adoptanten alleen maar aanraden. Wat de toekomst ook brengt, we hebben het gevoel dat dit ons steviger heeft gemaakt als persoon en als kandidaat-adoptant."

Deze mini brochure gidst je door de praktische informatie over het adoptieweekend.

(*) met respect voor de privacy van het koppel zijn de initialen gebruikt

Adoptieweekend - 'Nature versus Nurture'
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
Adoptieweekend - 'Nature versus Nurture'

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x