Gastspreker

Je leerlingen op een verrassende manier kennis laten maken met anders zijn? Gastspreker gezocht voor je studenten Sociaal Werk, Psychologie of Gezinswetenschappen? Originele presentatie door een ervaringsdeskundige adoptie?


Gastspreker Tara

Ik help juffen, meesters, docenten en professoren graag als gastspreker met het bespreekbaar maken van complexe thema’s als: je roots, cultuurverschillen, rouwen, identiteitscrisis, pesterijen op school, racistische opmerkingen, vertrouwen opbouwen, …

Lagere school | Aan de hand van enkele bekende Disney-fragmenten laat ik de leerlingen inzien dat anders zijn heel overdonderend en beangstigend, maar tegelijkertijd ook heel normaal en mooi is. Neem het van mij aan, Dory, Mowgli en Tarzan weten nogal een indruk na te laten!

Middelbare school, hogeschool of universiteit | Wanneer ik voor een groep jongeren sta, deel ik mijn eigen adoptie-ervaringen: ups and downs. Adoptie is geen eenmalig hoofdstuk, maar een continu verhaal. Doel? Hen een kritische en eerlijke blik op adoptie anno 2021 bieden en begripvol leren omgaan met geadopteerde (leeftijdsgenoten, familieleden, buren, …) in hun directe omgeving.


Gastspreker gezocht? Contacteer mij voor een verrassende en informatieve sessie rond adoptie in jouw school of opleiding.

Gastspreker
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
Gastspreker

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x