Coaching en advies voor geadopteerden

Nieuwsgierig naar je land van oorsprong? Niet altijd een thuisgevoel in je adoptiegezin? Binnenkort zelf ouder worden? Ik help geadopteerden in een vertrouwelijke sfeer bij het ontwarren van emotionele knopen en omarmen van hun eigen adoptieverhaal.


Enkel luisteren of in dialoog

Je kan bij mij als adoptiecoach terecht met uiteenlopende vragen, persoonlijke twijfels en spannende plannen. Of je nu adoptiekind, -tiener of -volwassene bent, ik sta paraat in Leuven en omstreken voor een of meerdere vertrouwelijke gesprekken. In de spiegel kijken en jezelf niet herkennen? Je achtergrond even willen losschudden en vergeten? Als geen ander weet ik hoe het is om te zoeken naar herkenning en erkenning. Op je eigen tempo, zorgen we er samen voor dat jij je goed voelt in je vel en je omgeving, in het hier en nu.


Coaching met een personal touch

Zelf ben ik geadopteerd maar ieder adoptieverhaal is uniek. Ook al spreek ik gedeeltelijk dezelfde taal en ben ik waarschijnlijk vertrouwd met tal van je gevoelens, een coaching traject volgt geheel jouw ritme. Ik projecteer geen eigen ervaringen op je case. Ik luister oprecht. Enkel wanneer jij daar voor openstaat, deel ik mijn persoonlijke blik en belevenissen. Mijn inzichten op de voorbereiding van je rootsreis of hoe omgaan met racistische opmerkingen. Je staat er niet alleen voor.


Geadopteerd en op zoek naar een discrete gesprekspartner waarbij je je hart kan luchten? Contacteer mij voor individuele coaching. Mijn deur staat altijd open.

Coaching en advies voor geadopteerden
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
Coaching en advies voor geadopteerden

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x