Speeddating binnen de adoptiedriehoek 12 MAART 2022

Een klankbord

Een steunende schouder
Een luisterend oor

Een netwerk

Een adoptieproces is intens en voor het leven daarom heb je soms eens een buitenstaander nodig die dit begrijpt: iemand die weet hoe dit is en hoe dit voelt. Uit onderzoek blijkt dat communicatie onder lotsgenoten een veel grotere kans creeëren om een situatie beter te plaatsen, te verwerken. Alleen heel vaak is het zo dat we amper ‘lotsgenoten’ kennen. Laat staan bevriend worden. Redenen zijn duidelijk: mensen hebben minder tijd, stellen vaak andere prioriteiten en hebben ook nog andere zorgen aan hun hoofd. Oplossing: Schrijf je in voor dit speeddatingevent en leer op korte tijd veel mensen kennen! Bij ‘Speeddating binnen de adoptiedriehoek’ ben je zeker van een gezellige avondje uit, want dit is wat je mag verwachten. Ik zorg voor een sfeervol kader en jij bent vooral jezelf. Meer is er niet nodig! Klaar voor een unieke ervaring?

Concept: Alle partijen van de adoptiedriehoek op 1 plek, zelfs de professionele sector is aanwezig. Het concept is exact hetzelfde als wanneer je op zoekt gaat naar ‘de ware liefde’. Alleen hier bij ons leggen we de nadruk niet op ‘romantiek’ maar op ‘adoptie & familie’. Bij aanvang ontvangt elke deelnemer pen en papier. Je schrijft na elke babbel waarmee je een klik hebt de naam van de gesprekspartner(s) op het papier. Aan het einde van de avond dien je jouw lijstje met namen in de doos. Binnen de week na ons event mag je nog een mail verwachten met daarin bij wederzijdse interesse ‘match’ elkaars contactgegevens.

Doelgroep
Geadopteerde/Kandidaat-adoptieouders/adoptieouders/biologische ouders/professionele adoptiesector.  Ben je alleen of kom je met partner- iedereen is welkom. De focus ligt op het uitbreiden van je netwerk & veerkracht versterken. Je hebt alvast 2 belangrijke aspecten in je leven gemeen met alle anderen: adoptie en familie.

Schema 
14:00 welkom
14:15 uitleg regels van het spel door adoptiecoachTara
14:30 10 rondes van 15 minuten
17:00 einde event – gezellig napraten

Plaats
VERSNAMUR Naamsesteenweg 64, 3052 Blanden - Leuven

Prijs
10 euro per persoon – betaling cash ter plaatse

Plaatsen
Er zijn ongeveer 40 plaatsen voorzien.

Inschrijven
Je kan je inschrijven tot en met 10/03/2022


Ik ga er mee akkoord dat mijn persoonsgegevens meegedeeld worden aan de organisator(s) en dat zij deze in kader van het concept Speeddating de gegevens meedelen met andere deelnemers waarmee ik gematch wordt. 

Ik ga er mee akkoord dat de organisator(s) foto’s nemen tijdens het event en deze foto’s mogen gebruikt worden voor de interne & direct marketing van de organisator(s).

Vragen? Contacteer AdoptiecoachTara - T. 0477 29 68 84


Speeddating binnen de adoptiedriehoek 12 MAART 2022
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
Speeddating binnen de adoptiedriehoek 12 MAART 2022

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x