Coaching en advies voor kandidaat-adoptieouders

Samen met je partner een baby of kind adopteren? Vraagtekens bij de landsafhankelijke voorwaarden adoptie? Je familie en vrienden voorbereiden op de komst van een adoptiekind? Als adoptiecoach gids ik je doorheen de mooie pieken en onzekere dalen van de adoptieprocedure.


Oprechte en objectieve coaching

Kandidaat-adoptieouder of binnenkort adoptieouder worden? Als adoptiecoach sta ik, Tara Mergeay, je bij tijdens de emotionele rollercoaster die een adoptietraject kan zijn. Ik vervul geen rol als maatschappelijk assistent, psycholoog of therapeut gedurende de procedure. Maar treed op als externe adviseur. Een veilige haven waar je als kandidaat-adoptieouder terecht kan met je onzekerheden. Onder de indruk van een negatief advies bij adoptie? Twijfels bij je rol als toekomstige ouder? Ik combineer mijn actuele kennis van de adoptiewetgeving en mensenrechten met mijn eigen ervaringen als geadopteerde.


Voor de komst van je adoptiekind

Dankzij tips op maat ga je als kandidaat-adoptieouder sterker in je schoenen staan. Een negatief verslag van de rechter of onzekerheden in je nabije omgeving grijp ik als kans om je als alleenstaande ouder of koppel veerkrachtiger te maken. Samen pakken we thema’s als rouw, hechting, slaapproblemen, loyaliteit en opvoeding in de diepte aan. No worries, ik geef géén saaie theorieles. Wel pingpongen we over deze concepten zodat je over een groter vertrouwen beschikt bij een nieuw maatschappelijk onderzoek.


Intensief coachweekend op maat

Misschien laat je agenda het niet toe regelmatig een afspraak in te plannen of hou je ervan te bezinnen in een andere omgeving? Contacteer me dan gerust voor een gepersonaliseerd coachweekend. We trekken dan samen naar een rustgevend logie in het hartje van de Ardennen. Zonder prikkels en afleiding. Je krijgt er als kandidaat-adoptieouder de ruimte en tijd om je onzekerheden te bespreken, je ziel bloot te leggen en je rol als ouder te verkennen en versterken. Met mooie herinneringen, een frisse blik op de adoptie en een rugzak vol praktische tips keer je na twee dagen huiswaarts.


Ondersteuning, tips en tools voor, tijdens en na de procedure binnenlandse of buitenlandse adoptie? Contacteer mij voor individuele coaching in Leuven of een coachweekend in de Ardennen.

Coaching en advies voor kandidaat-adoptieouders
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
Coaching en advies voor kandidaat-adoptieouders

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x